Tukiverkosto

Talentchainin tukiverkostoon kuuluvat nuorten työllistämishankkeet ja koulumaailma.

Verkoston laajennettu tarkoitus on ehkäistä nuorten syrjäytymistä. Siksi edellytämme jäsenyrityksiltämme hereillä oloa nuorten kanssa. Jos aikuinen huomaa nuoren tarvitsevan nykyiseen tilanteeseensa jotakin muuta kannatinta työpaikan lisäksi, voidaan hänet ohjata verkoston piirissä oleviin tukipalveluihin.

Lisäksi teemme yhteistyötä koulumaailman kanssa, jotta nuorilla on mahdollisuus kehittää omannäköisiä urapolkuja aikuistumisen taipaleensa aikana. Työllistymisen aikana nuori voi tehdä tutkinnon osia tai verkoston kautta voi löytyä työharjoittelupaikka. Kannustamme pitkäjänteiseen suunnitteluun omissa kouluttautumispoluissa. Siksi teemme yhteistyötä toisen ja kolmannen asteen koulujen kanssa.

Talentchain-tukiverkosto

 

 

Ensimmäisen työpaikan saaminen ja nuorten työllistyminen on ensiarvoisen tärkeää.

Ensimmäisen työpaikan saaminen ja nuorten työllistyminen on ensiarvoisen tärkeää. Se luo pohjaa tulevalle itsenäistymiselle ja aikuisuuteen siirtymiselle. Olemme luvanneet pormestariohjelmassa, että jokaiselle nuorelle pyritään tarjoamaan ensimmäinen työpaikka yhteistyössä yritysten kanssa. Nuorten työllistymisen tukemiseen tarvitaan uusiakin avauksia

Lauri Lyly

Tampereen pormestari

 

 

 

Verkoston suojelijana toimivat Tampereen kaupungin pormestari Lauri Lyly ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut.

Verkostoa hallinnoi Soldem.