Soldem on myynnin monitoimitalo, jolla on jo 15 vuoden kokemus nuorten rekrytoinnista, valmentamisesta ja johtamisesta.

Pirkanmaan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama, vastuullisesti palveleva paikallinen yritys, joka toimii osana S-ryhmää.

Koti puhtaaksi on 2011 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut kotisiivoukseen. Olemme yksi Suomen parhaimmista työpaikoista.

Värväämö on rakennusalaan ja teollisuuteen keskittynyt henkilöstöpalveluyritys. Joka värvää osaajia niin työmaille, tehtaisiin kuin toimistoihinkin. Tavoitteena luoda inhimillisempää työelämää.

Särkänniemi on Suomen monipuolisin vapaa-ajankeskus. Särkänniemen muodostavat huvipuisto, Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni.

SOL on suomalainen palveluyritys, jonka toimialoja ovat siivous, turvallisuuspalvelu, kiinteistöhuolto ja henkilöstön vuokraus.

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys, joka on toiminut työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tavoitteenamme on tarjota haettaviksi eri alojen työpaikkoja, joihin hyvät tekijät voisivat työllistyä pitkäaikaisesti.

Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy LKV on ollut koko Kiinteistömaailma-ketjun eniten kauppoja tekevä yritys useana vuonna. Vuosien aikana ja tehtyjen kauppojen kautta olemme olleet vaikuttamassa tuhansien ja taas tuhansien ihmisten elämän suurimpaan päätökseen.

Tampereella ja Joensuussa toimiva Collapick on vuodesta 2011 asti auttanut yrityksiä digitalisoitumaan ihminen edellä.

Meillä tehdään joka päivä merkityksellistä työtä. Viestintä, vaikuttaminen ja verkostoituminen vievät meidät tuloksiin tulevaisuuden hyväksi – Eko Eko.

Unfair on Suomen ensimmäinen liini markkinointitoimisto. Kerromme monimutkaiset asiat yksinkertaisesti, ja autamme rakentamaan hyvistä ideoista kannattavaa liiketoimintaa.

Tampereen Ykkösjakelut on suoramainonnan jakeluun erikoistunut yritys Pirkanmaalla. Haemme joukkoomme reippaita ja luotettavia lehdenjakajia.

Tapahtumien ja festivaalien ruokapalvelujen tarjoaja. Olemme järjestäneet suositut ruokamaailmat suuriin ja pienempiin tapahtumiin jo 15 vuoden ajan. –Nordic Gourment

Etsitkö töitä? Anna työnantajaverkostomme auttaa löytämään sinulle sopivat tehtävät.


Hae työpaikkaa Talentchain-verkostosta.