Miten löydämme juuri meidän yritykseen sopivat nuoret talentit? Miten osaamme perehdyttää heidät yritykseemme niin, että he nauttivat meillä työnteosta ja pysyvät mahdollisimman pitkään? Miten osaamme valmentaa nuorille talenteille tarvittavia työelämätaitoja?

Näitä kysymyksiä pohditaan juuri nyt monessa yrityksessä, ja Talentchain on luotu vastaamaan näihin tarpeisiin

Yrityksille

Talentchain on ketterä ja konkreettinen apu nuorten talenttien rekrytoimiseen ja johtamiseen. Jollain yrityksellä rekrytointitarpeet voivat olla pienempiä ja innokkaita nuoria talentteja on yli oman tarpeen. Haasteet löytyvät kuitenkin siitä, mistä löytää juuri se yksi oikea hakija ja miten johtaa häntä. Jollain toisella yrityksellä taas rekrytointitarpeet ovat suuria, joten he voisivat palkata niitä nuoria töihin, joita ketjun toinen yritys ei pysty rekrytoimaan ja tämä yritys pystyy mahdollisesti auttamaan tulevaisuuden työelämätaitojen valmentamisessa.

Talentchainissa yritykset saavat apua siihen, miten vahvistaa omassa organisaatiossa tämän päivän tärkeitä työelämätaitoja, kuten vuorovaikutus- ja myyntitaidot, liiketalouden ymmärrys ja tiimityötaidot. Lisäksi ketjun yritykset voivat vinkata nuorta työnhakijaa hakemaan verkostosta työpaikkaa, jos eivät itse ole sillä hetkellä palkkaamassa tekijöitä.

Kiinnostuitko jäsenyydestämme?

>> Ole suoraan yhteydessä projektipäällikköömme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Verkostomme yritykset

 

Soldem on myynnin monitoimitalo, jolla on jo 15 vuoden kokemus nuorten rekrytoinnista, valmentamisesta ja johtamisesta.

Uralifti on työelämätaitojen ja -valmiuksien kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelemme uraohjauksen, työurajohtamisen ja työyhteisöjen valmennusten saralla.

 

Breakinghill on yritysten ongelmanratkaisuun sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen erikoistunut yhtiö.

 

Värväämö on rakennusalaan ja teollisuuteen keskittynyt henkilöstöpalveluyritys. Joka värvää osaajia niin työmaille, tehtaisiin kuin toimistoihinkin. Tavoitteena luoda inhimillisempää työelämää.

Tampereella ja Joensuussa toimiva Collapick on vuodesta 2011 asti auttanut yrityksiä digitalisoitumaan ihminen edellä.

 

Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy LKV on ollut koko Kiinteistömaailma-ketjun eniten kauppoja tekevä yritys useana vuonna. Vuosien aikana ja tehtyjen kauppojen kautta olemme olleet vaikuttamassa tuhansien ja taas tuhansien ihmisten elämän suurimpaan päätökseen.

 

Koti puhtaaksi on 2011 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut kotisiivoukseen. Olemme yksi Suomen parhaimmista työpaikoista.

Unfair on Suomen ensimmäinen liini markkinointitoimisto. Kerromme monimutkaiset asiat yksinkertaisesti, ja autamme rakentamaan hyvistä ideoista kannattavaa liiketoimintaa.

 

Meillä tehdään joka päivä merkityksellistä työtä. Viestintä, vaikuttaminen ja verkostoituminen vievät meidät tuloksiin tulevaisuuden hyväksi – Eko Eko.

 

Tampereen Ykkösjakelut on suoramainonnan jakeluun erikoistunut yritys Pirkanmaalla. Haemme joukkoomme reippaita ja luotettavia lehdenjakajia.

 

Särkänniemi on Suomen monipuolisin vapaa-ajankeskus. Särkänniemen muodostavat huvipuisto, Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni.

 

Kulttuurisosuuskunta Kaje on tamperelainen osaavien tekijöiden yritys, joka tuottaa kulttuurialan palveluja laadulla ja ammattitaidolla.

 

Pirkanmaan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama, vastuullisesti palveleva paikallinen yritys, joka toimii osana S-ryhmää.

 

SOL on suomalainen palveluyritys, jonka toimialoja ovat siivous, turvallisuuspalvelu, kiinteistöhuolto ja henkilöstön vuokraus.

 

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys, joka on toiminut työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tavoitteenamme on tarjota haettaviksi eri alojen työpaikkoja, joihin hyvät tekijät voisivat työllistyä pitkäaikaisesti.

AAA-Palvelut on telemarkkinointiyritys, joka panostaa hyvään ilmapiiriin ja työntekijöihin. Töissä pitää olla hauskaa ja mukavaa!